STEPPING UP: nu voor de hele bovenbouw!

Stepping Up is ontwikkeld om Engels in de bovenbouw van het basisonderwijs te verbeteren.
Het probleem is bekend: de aansluiting Engels tussen basisonderwijs en voortgezet onderwijs laat te wensen over. Kennisniveau en didactische aanpak verschillen te veel. Leerlingen ondervinden daardoor veel problemen bij de overstap naar het voortgezet onderwijs. Scholen vragen zich af: kan dit niet beter?
Stepping Up toont aan dat het inderdaad beter kan. Op uiterst effectieve wijze wordt Engels in vier jaar tijd op A2-niveau (ERK) gebracht. Er wordt veel gebruikt gemaakt van authentiek Engelse teksten; aansprekend humoristisch materiaal, die kinderen taalplezier laat beleven. Dit alles middels werkvormen die wat meer anticiperen op voortgezet onderwijs benaderingen. Doelgericht en gebruiksvriendelijk voor zowel leerling als docent.

Stepping Up realiseert hogere leeropbrengsten binnen een normaal rooster

Stepping Up voor groep 5 en 6 richt zich op speelse wijze op woordverwerving. Hanteert daarbij veel humor, grappige opdrachtjes, puzzels en liedjes; Stepping Up voor groep 7 en 8 zorgt voor de noodzakelijke verdieping en voegt daar relevante grammatica aan toe. Leerlingen die met Stepping Up gewerkt hebben, zijn daardoor uitstekend voorbereid op het voortgezet onderwijs.

Meer weten? Raadpleeg dan veelgestelde vragen

Klik voor een preview op onderstaande afbeeldingen.

Textbook 5/6 Werkbook 5/6 Textbook 7/8 Werkbook 7/8 Handleiding

Hetty van Esch – van Haaren heeft jarenlang ervaring opgedaan als docent Engels in het voortgezet onderwijs. Daarnaast ontwikkelt zij als toetsauteur materiaal voor uitgeverij Noordhoff en geeft zij trainingen Engels op basisscholen en bij bedrijven.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met mij op